TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

“Summit Erciyes: Geleceğe Yatırım Yapanlar Zirvesi” Düzenlendi
8 Haziran 2021 Salı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Erciyes Teknopark ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN), Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Sanayi Odası ve Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nin işbirliğiyle ile “Summit Erciyes: Geleceğe Yatırım Yapanlar Zirvesi” düzenlendi.

Çevrimiçi olarak gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmalarını Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektör Yardımcısı ve Erciyes Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Recai Kılıç, ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Emin KİLCİ, KOSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir NURSAÇAN, KTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer GÜLSOY ve ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ yaptılar.



ORAN Genel Sekreteri Ahmet Emin Kilci açılış konuşmasında Melek Yatırımcılığın ülkemizde ve dünyada girişimcilik ekosistemine etkileri hakkında bilgiler vermiştir. ORAN Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan Bölge Planında yer alan girişimcilik ve iş kültürünün yaygınlaştırılması faaliyetlerine değinmiş ve bu bağlamda Ajans tarafından yapılan faaliyetleri sıralamıştır. Bu faaliyetler arasında; Girişimcilik Eğitimleri, Melek Yatırımcılık Raporu ve bu yıl 4. Kez düzenlenen Benim İşim Girişim İş Fikri Yarışması bulunmaktadır. Genel Sekreter Ahmet Emin KİLCİ ayrıca Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından duyurulan Teknoloji İnovasyon ve Bölgesel Kalkınma Fonları hakkında da bilgilendirmelerde bulunmuştur.


Açılış konuşmalarının ardından etkinlik, “Teknoloji, İnovasyon ve Bölgesel Kalkınma Fonu”, “Paya Dayalı Kitle Fonlanması”, Erban Yatırım Söyleşileri”, “Technology Showcase Girişim Sunumları”, “Yeni nesil Finansal Mimari”, “Daralan Ekonomiden Kurtulma Yolları”, “Teknolojiye Yatırım Yapmanın Avantajları” konularındaki sunumlar ile devam etti.

GÖRSELLER