TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

“Ekonomi Ve İstihdam Çalıştayı” Sivas’ta Gerçekleştirildi
20 Şubat 2020 Perşembe

“Ortak Akılla Yarınlara” Sivas Çalıştayı’nın yıl dönümünde Sivas Valiliği öncülüğünde başlatılan sektörel çalıştaylar kapsamında, Sivas Valiliği himayelerinde Ajansımız ve ilgili kurum ve kuruluşların katkılarıyla organize edilen “Ekonomik Kalkınma ve İstihdam Çalıştayı” 18 Şubat 2020 tarihinde Cumhuriyet Üniversitesi’nde düzenlendi. Programa Sivas Valisi Salih AYHAN, Sivas Belediye Başkanı Hilmi BİLGİN, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Âlim YILDIZ, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Cengiz AKPOLAT, ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Emin KİLCİ ile sektör paydaşları katılım sağladı.


Çalıştayın koordinatör kuruluşlarından ORAN Kalkınma Ajansı Sivas YDO Koordinatörü Sinan DÜNDAR, KOSGEB Sivas Müdürü Bahattin ÜNAL, Sivas İŞKUR Müdürü Hikmet CANPOLAT, Cumhuriyet TEKNOKENT Genel Müdürü Dr. Serdar MERCAN, Sivas OSB Müdürü Emre TORUN ve Demirağ OSB Müdürü Mustafa BEŞTEPE’nin sektör sunumu ve protokol konuşmalarının ardından açılış oturumu tamamlandı. Kamu, üniversitesi ve özel sektör işbirliğine vurgu yapılan konuşmalarda Sivas’ın geçmiş bir yılı ve önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek projelere değinildi.


Açılış oturumunun ardından gerçekleştirilen masa çalışmaları kapsamında kamu, özel sektör, akademi ve sivil toplum temsilcilerinden oluşan altı farklı masada ekonomik kalkınma ve istihdam alanında potansiyel ve fırsatlar, sorunlar ile çözüm ve proje önerileri masa moderatörleri yönetiminde görüşüldü.

GÖRSELLER