TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Teknik Destek Programı Kapsamında Desteklenen Aile Danışmanlığı Eğitimi’nin Açılışı Gerçekleştirildi
14 Kasım 2017 Salı

TR72/17/TD/0009 Referans numaralı Melikgazi Kaymakamlığı’nın başvuru sahibi olduğu “Aile Danışmanlığı Eğitimi” başlıklı teknik destek projesinin açılışı 14 Kasım tarihinde Melikgazi Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde gerçekleştirildi. Açılışa Melikgazi Kaymakamı Erkaya YIRIK, ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Ahmet Emin KİLCİ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Osman MALKOÇOĞLU, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ULUSOY ve Melikgazi Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Ahmet ÖZKAN katılım sağladı.


Yrd.Doç.Dr. Nadire Gülçin YILDIZ’ın eğitmeni olduğu Aile Danışmanlığı Eğitimi’nde Melikgazi RAM bünyesindeki psikolojik danışmanlar ile İl Müftülüğü ve Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı çalışanları katılımcı olarak yer aldılar.


Günümüzde giderek artan bir sorun haline gelen aile içi problemlerin çözümüne yönelik olarak özellikle psikolojik danışmanların ailelere daha sağlıklı ve bilinçli hizmet sağlaması gerekmektedir. 5 gün sürecek “Aile Danışmanlığı Eğitimi” ile katılımcıların danışanlarına sunduğu hizmet kalitesi ve verimliliğinin artması ve bu sayede aile içi problemlerin azaltılması ile toplumsal huzur ve refah seviyesinin yükselmesi hedeflenmektedir.


Ajansımızın kurumsal kapasiteyi arttırma amaçlı eğitimlere destek sağladığı Teknik Destek Programı’na başvurular 29 Aralık 2017 tarihine kadar devam edecektir.

GÖRSELLER