TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

S.B.Ü. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Proje Döngüsü Yönetimi ve Mantıksal Çerçeve Yaklaşımı Eğitimi Verildi
9 Mart 2018 Cuma

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı, TR72 Bölgesi’ndeki kar amacı gütmeyen paydaş kurumlar için düzenlediği eğitim programları kapsamında S.B.Ü. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev alan personele Proje Döngüsü Yönetimi Ve Mantıksal Çerçeve Yaklaşımı Eğitimi verdi.


Eğitim, S.B.Ü. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin farklı bölümlerinde görev alan ve eğitimde gönüllü olarak bulunmak isteyen 27 kişinin katılımı ile 7-8 Mart 2018 tarihlerinde gerçekleşti. Toplam 12 saat süren eğitim ORAN İzleme ve Değerlendirme Birimi Uzmanı Tuba UZUNOĞLU tarafından verildi.


Eğitimde; Proje kavramı, proje fikrinin analizi, sorun analizi, hedef analizi, strateji analizi, paydaş analizi, bütçe planlaması, faaliyet planlaması, mantıksal çerçeve yaklaşımı ve mantıksal çerçeve matrisi, projelerin finansmanı, uygulama planı, izleme ve değerlendirme, sürdürülebilirlik, KAYS başvuru formunun kullanımı konuları işlendi. Bununla beraber sağlık alanında proje başvurusu yapılabilecek programlar hakkında da bilgiler verilen eğitim, atölye çalışmalarıyla da desteklendi.


Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi bölgenin diğer il ve ilçelerinde gelen taleplere göre devam ettirilecek olup, bölgenin proje yazma ve uygulama kapasitesinin geliştirilmesi hedeflenmektedir. Bölgede proje kültürünün yaygınlaştırılmasıyla paydaşların Ajans desteklerinin yanı sıra diğer desteklerden de faydalanma oranının artırılması hedeflenmektedir.

GÖRSELLER