TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

ORAN’da Teknik Destek Kayseri İmzaları Atıldı
10 Ekim 2019 Perşembe

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından, 2019 Teknik Destek Programı 3. Dönemi kapsamında destek almaya hak kazanan kurumlar ile sözleşme süreci devam ediyor.


2019 Yılı Temmuz-Ağustos dönemi Teknik Destek Programı projeleri içerisinde yer alan ve Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan “Python Yazılım Dili Ve Yapay Zekâ Eğitici Eğitimi” isimli proje sözleşmesi ORAN Genel Sekreteri Ahmet Emin KİLCİ ile Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı KAYA arasında imzalandı.


Teknik Destek Programı projeleri içerisinde yer alan ve Kayseri Ticaret Odası tarafından sunulan “KTO Dijital Dönüşümle Kalite Artırımı Eğitim ve Danışmanlık Projesi” sözleşmesi ORAN Genel Sekreteri Ahmet Emin KİLCİ ile Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer GÜLSOY tarafından imzalandı.


Teknik Destek Programı projeleri içerisinde yer alan ve Kocasinan İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından sunulan “Kahraman Çocuk Sevimli Hastane” isimli proje sözleşmesi ORAN Genel Sekreteri Ahmet Emin KİLCİ ile Şehir Hastanesi Başhekimi İlhami ÇELIK tarafından imzalandı.


Teknik Destek Programı projeleri içerisinde yer alan ve Erciyes Teknopark A.Ş. tarafından sunulan “Bilgi Güvenliği, Sertifikasyonu ve Kişisel Verilerin Korunması Eğitimi” isimli proje sözleşmesi ORAN Genel Sekreteri Ahmet Emin KİLCİ ile Erciyes Teknopark A.Ş. Genel Müdürü Bilgin YAZLIK tarafından imzalandı.


Teknik Destek Programı projeleri içerisinde yer alan ve Kayseri Gazeteciler Derneği tarafından sunulan “Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Basın Müzesi Oluşturulması Danışmanlık Hizmeti” isimli proje sözleşmesi ORAN Genel Sekreteri Ahmet Emin KİLCİ ile Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli ALTINKAYA tarafından imzalandı.


GÖRSELLER