TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

ORAN KALKINMA KURULU ÜYELERİNİN GÖRÜŞLERİNİ ALMAYA DEVAM EDİYOR…
20 Ağustos 2015 Perşembe
19.08.2015

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı, Kalkınma Kurulu üyeleriyle iletişim ve koordinasyonu güçlendirmek, Bölgenin sorunlarına ve çözüm önerilerine, tanıtımına, potansiyeline ve önceliklerine yönelik olarak Kalkınma Kurulu üyelerinin görüşlerini daha etkin almak amacıyla başlattığı ziyaretlere  devam ediyor.

Ziyaretlerde, Kalkınma Kurulu’nun işleyiş ve yapısı, öncelikli gelişim alanları ile desteklenmesi öncelikli alanlar, güdümlü proje fikirleri, işbirliği olanakları ve üyelerin beklentileri alınıyor.

Bu bağlamda, 18-19 Ağustos 2015 tarihlerinde gerçekleştirilen ziyaretlerde, Ajans Genel Sekreter V. Fatih GAVGACI, Kayseri Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Ahmet Emin KİLCİ, Planlama Programlama ve Koordinasyon Birimi Başkanı Dr. Burçak YÜKSEL; Kayseri İncesu Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Recep YILDIZ, Kayseri Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Abdül Baki ULUDAĞ, Kayseri Serbest Bölge Müdürü Necdet İNAL, Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürü V. Namık GÜVER, Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban ÜNLÜ ve Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Baki GÜMÜŞOLUK’u ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundular.

Kalkınma Kurulu üye ziyaretlerine ilerleyen günlerde devam edilmesi planlanıyor.