TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Girişimciler "IDEATHON 2022” ile Yarışma İmkanı Buldu
28 Aralık 2022 Çarşamba

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda, Kalkınma Ajansları 2022-2023 “Genç İstihdamı” teması doğrultusunda Orta Anadolu Kalkınma Ajansı, Cumhuriyet Teknokent ve Sivas İŞGEM işbirliği ile organize edilen Start in Sivas Girişimci Destek Maratonu kapsamında “Ideathon 2022” etkinliği düzenlendi.


Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Mihmandar Otel’de düzenlenen etkinliğe ilgili kurum temsilcileri, öğretim üyeleri ve genç girişimciler katılım sağladı.


Etkinlikte, toplamda 78 saat süren, 15 ayrı günde 13 farklı eğitmen tarafından verilen eğitimlerle kapasitesi güçlendirilen genç girişimcilerin katılımıyla 4 ayrı kategoride yarışma düzenlendi.


En iyi iş planı, en iyi sunum, en iyi pazarlama stratejisi ve en iyi patent raporu alanlarında hazırlıklarını sunma imkanı bulan genç girişimcilerin çalışmaları değerlendirme kurulu tarafından incelendi. Kategorilerinde en iyi seçilen ekiplere ödülleri takdim edildi.


Start in Sivas Girişimci Destek Maratonu, prototip desteğinin verilmesine müteakip, girişimci-mentor eşleştirmesi ve kuluçka merkezinde üretim imkanı yakalayacak girişimlerin seçilmesiyle devam edecektir.

GÖRSELLER