TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

2013 Yılı Teknik Destek Programı Üçüncü Dönem Yozgat Eğitimleri Tamamlandı…
24 Şubat 2014 Pazartesi
ORAN tarafından 2013 Yılı Teknik Destek Programı 3. Dönemi kapsamında Yozgat ilinden başarılı bulunan 3 teknik destek eğitimi tamamlandı.

Yozgat İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün başvuru sahibi olduğu “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” kapsamında yaklaşık 40 kişiye iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili temel bilgiler, tarımda iş sağlığı ve güvenliği mevzuatı, iş sağlığı ve güvenliği açısından alınması gereken temel önlemler konularında eğitimi verildi.


Yozgat İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’nin başvuru sahibi olduğu “Bilinçli Ebelerle Sağlığa Yürüyüş” eğitimi kapsamında Yozgat İli genelinde görev yapan 50 ebeye temel doğuma hazırlık, hamilelik ve doğumda ailelere destek, doktor-aile iletişimi konularında eğitim verildi.


Kadışehri Kaymakamlığı’nın başvuru sahibi olduğu “İdarecilerin Yönetimsel ve Kişisel Gelişimi” eğitimi kapsamında ilçedeki kamu kurumlarında görev yapan idarecilerin yönetim becerilerine ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve kamu hizmet standartlarını artırmak, kamu kurumunda insan kaynaklarını geliştirmek, personel ve zaman yönetiminin etkin kullanımını sağlamak amacıyla 30 idareciye eğitim verildi.