TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Teknik Destek Eğitimleri Tamamlanıyor
5 Kasım 2014 Çarşamba
20.10.2014

2014 Yılı Teknik Destek Programı 2. Dönemi kapsamında başarılı bulunan teknik destek faaliyetleri tamamlanmaya başlandı. Bölgede faaliyet gösteren kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşların çeşitli alanlarda eğitim ve danışmanlık ihtiyaçlarının karşılandığı desteklerle, kurumsal kapasitenin artırılması ve bölgesel kalkınmaya katkıda bulunabilecek çalışmaların desteklenmesi amaçlanıyor.


Kayseri Valiliği’nin başvuru sahibi olduğu “Etkili İletişim ve Protokol Kuralları Eğitimi” kapsamında 40 kişiye etkili iletişim ve beden dili, dinleme, anlama ve anlaşma, sistemli çalışma ve ekip çalışması metotları, zaman ve stres yönetimi ve protokol kuralları eğitimi verildi. Eğitimler sonrası gerçekleşen sertifika törenine, Kayseri Valisi Orhan DÜZGÜN, Kayseri Vali Yardımcısı ve Talas Kaymakamı Yasemin ÖZATA ÇETİNKAYA ile ORAN Genel Sekreter Vekili Fatih GAVGACI katıldı.


Talas Kaymakamlığı’nın başvuru sahibi olduğu “Talas Kaymakamlığı Hayat Okulu Projesi” kapsamında ise 120 kişiye stres yenme, öfke ile baş etme, yaşama sevinci, aile içi iletişim, etkili iletişim ve beden dili konularında eğitim verildi. Programın kapanış toplantısına; Kayseri Vali Yardımcısı ve Talas Kaymakamı Yasemin ÖZATA ÇETİNKAYA, Talas İlçe Emniyet Müdürü Kenan ÖZTAŞ ile ORAN Genel Sekreter Vekili Fatih GAVGACI katıldı.



Tomarza İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün başvuru sahibi olduğu “Zekâ Oyunları Eğitici Eğitimi” kapsamında ise 30 öğretmene zekâ oyunları eğitici eğitimi verildi.



Melikgazi Belediyesi’nin başvuru sahibi olduğu “Melikgazi Belediyesi Yazışma Eğitimi" kapsamında ise 50 personele resmi yazışma kuralları, arşivleme, dosyalama ve protokol kuralları konularında eğitim verildi.



Talas İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün başvuru sahibi olduğu “Ailemle Huzurluyum Uyumluyum" Eğitimi kapsamında 20 kişiye kişisel farkındalık, iletişim çatışmaları, arabulma ve aile dinamikleri konularında eğitim verildi.



Yozgat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın başvuru sahibi olduğu “Yozgat Ticari Araç Sürücüleri Eğitimi” kapsamında 120 oda üyesine kişisel iletişim, soru sorma ilkeleri, trafik psikolojisi, ilkyardım, sağlık ve trafik bilgisi konularında eğitim verildi.



Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nın başvuru sahibi olduğu “Güçlü Temsil, Yenilikçi Hizmet” isimli proje kapsamında oda personel ve üyelerinden oluşan 40 kişilik katılımcılara Kalite Yönetim Sistemi ve TOBB Akreditasyon standartlarını esas alan Entegre Yönetim Sisteminin yeni standartlara göre revizyonu, Müşteri Memnuniyeti Sisteminin mevcut yönetim sistemine entegrasyonu ve Stratejik Yönetim uygulamaları konularında eğitim verildi.