TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Sivas YDO Gürün İlçesini Ziyaret Etti
27 Ocak 2016 Çarşamba
26.01.2016

Sivas Yatırım Destek Ofisi Birimi uzmanları Ömür KURTULGAN ve Emrah ORAL Gürün ilçesini ziyaret etti.

İlçe Kaymakamı Fatih ÖZDEMİR’in makamında gerçekleşen ziyarette ilçe hakkında ve mevcut kamu yatırımları hakkında bilgi alındı. İlçe Proje Ofisi sorumlusu Halil İbrahim TAŞÇI da katıldığı toplantıda ilçede uygulanmış ve uygulama aşamasında olan projelerle ilgili bilgi alındı. Kaymakamlık olarak gelecek dönem özellikle Şuğul vadisi ve Gökpınar gölü çevresinde düşünülen projeler gündeme alındı. Göl çevresinde yapımı düşünülen kerpiç evler ve tanıtım programları ile ilgili proje taslakları tartışıldı.

İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nail ÇAKICI ile ilçede proje üretme potansiyeli olan girişimci ve mikroişletmeler görüşüldü. Bu konu ile ilgili MDP döneminde düzenlenecek toplantı tasarlandı.

Gürün İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem DEMİR makamında ziyaret edildi. Toplantıya Halk Eğitim Müdürü Mustafa SANDIKKAYA ve Özel İdare Birlik Müdürü Umut AKTAŞ da katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda öncelikle ilçenin potansiyeli ve ilçenin ekonomik durumundan bahsedildi. Bununla birlikte ilçenin doğal kaynakları ve bu konuda üretilebilecek projeler konuşuldu.