TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Sivas Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri Devam Ediyor
19 Mart 2016 Cumartesi
 18.03.2016

ORAN Kalkınma Ajansı ve KOSGEB işbirliği ile organize edilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri Sivas’ta hız kesmeden devam ediyor. Öğretim Görevlisi Fuat ÇAMLIBEL’ in eğitimine misafir olan ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Kamil TAŞCI, Sivas YDO Koordinatörü Sinan DÜNDAR ve Uzman Yunus Emre ŞEKER eğitimi yakından takip etme fırsatı yakaladı.

Bu yıl Sivas’ta 2000 kişiye eğitim aldırmayı hedeflediklerini belirten Genel Sekreter Kamil TAŞCI, bu eğitimlerin Sivas’ın girişimcilik ekosistemine büyük katkıda bulunacağını ifade etti. Eğitimi alan girişimcilerin Sivas ekonomisini canlandıracağını belirten TAŞCI, ajansın TR72 bölgesinde yılsonunda en az 6500 kişiye girişimcilik eğitimi sağlayacağını, firmasını kurmayı başarmış mikro işletmelere ajans desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

Bir sonraki gün Öğretim Üyesi Ali Rıza İNCE eğitmenliğinde Güzel Sanatlar Lisesi konferans salonunda eş zamanlı yeni bir eğitime başlandı. Burada ajans destekleri ve hedefleri konusunda ajans personeli tarafından bilgilendirme yapıldı. KOSGEB Uzmanı tarafından KOSGEB desteklerinin anlatılmasının ardından Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi kaldığı yerden devam etti.