TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

ORAN, Bölgesel Politika ve Yapısal Araçların Koordinasyonu “Yereldeki Uygulamalar-Yozgat” Konferansı’na katılım sağladı.
20 Aralık 2011 Salı
Avrupa Birliği Bakanlığı’nın yürüttüğü "İllerimiz AB'ye Hazırlanıyor Programı" dahilinde, Sivas Valiliği Avrupa Birliği Koordinasyon Merkezi tarafından yürütülen, Sivas’ın Misyonu Avrupa Vizyonu Projesi kapsamında, 15 Aralık  2011 tarihinde saat 14:00’te Yozgat İl Kültür Merkezi  konferans salonunda “Bölgesel Politika ve Yapısal Araçların Koordinasyonu “Yereldeki Uygulamalar” konulu bir konferans düzenlendi.

Konferansta AB uyum sürecinde müzakere başlıklarından biri olan Bölgesel Politika ve Yapısal Araçların Koordinasyonu, Avrupa Birliği’nin geçmişi ve geleceği ve Kalkınma Ajansları ve  Mali Destekler konulu bilgilendirmeler yapıldı. Konferansın açılış konuşmasını  Yozgat  Vali Yardımcısı Erdoğan Temizyürek yaptı.


Sivas AB Bürosu’ndan Abdullah Mısırlıoğlu’nun moderatörlüğünü yaptığı konferansta, Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği İşleri Uzman Yardımcısı Melek GÜLŞEN, TKDK Yozgat Birim Amiri Cumhur Yılmazer  ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’ndan Uzman Ahmet Emin KİLCİ konuşmacı olarak yer aldılar.

Konferansa KOBİ, STK ve kamu kurumların yoğun bir ilgisi ve katılımı oldu.