TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

ORAN, Bölgesel Politika ve Yapısal Araçların Koordinasyonu “Yereldeki Uygulamalar” Konferansı’na katılım sağladı.
29 Kasım 2011 Salı
Avrupa Birliği Bakanlığı’nın yürüttüğü "İllerimiz AB'ye Hazırlanıyor Programı" dahilinde, Sivas Valiliği Avrupa Birliği Koordinasyon Merkezi tarafından yürütülen, Sivas’ın Misyonu Avrupa Vizyonu Projesi kapsamında, 25 Kasım 2011 tarihinde saat 14:00’te Kayseri Ticaret Odası konferans salonunda “Bölgesel Politika ve Yapısal Araçların Koordinasyonu “Yereldeki Uygulamalar” konulu bir konferans düzenlendi.

Konferansta AB uyum sürecinde müzakere başlıklarından biri olan Bölgesel Politika ve Yapısal Araçların Koordinasyonu, Avrupa Birliği’nin geçmişi ve geleceği ve Kalkınma Ajansları ve  Mali Destekler konulu bilgilendirmeler yapıldı. Konferansın açılış konuşmasını  Program Direktörü İlksen Hilal Yıldır  ve Kayseri Vali Yardımcısı İbrahim Halil Çomaktekin yaptı.



Konferansta, Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği İşleri Uzman Yardımcısı Melek GÜLŞEN, Melikşah Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Kalyoncu ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’ndan Uzman Ahmet Emin KİLCİ konuşmacı olarak yer aldılar.


Konferansa KOBİ, STK ve kamu kurumların yoğun bir ilgisi ve katılımı oldu.

Konferans, 15 Aralık 2011 tarihinde Yozgat'da  düzenlenmeye devam edecektir.