TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Oran 2011 Yılı Mali Destek Programlarını Yozgat ve Sivas’ta Kobi’lere Tanıttı
30 Eylül 2011 Cuma
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN), 2011 yılı Mali Destek Programları kapsamında potansiyel başvuru sahiplerini bilgilendirmek amacıyla düzenlediği bilgilendirme toplantılarına Yozgat ve Sivas’ta KOBİ’lerle devam etti.

Öğleden önce Yozgat’ta gerçekleşen programa Yozgat Valisi ve ORAN Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Necati ŞENTÜRK, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Metin ÖZIŞIK, ORAN Genel Sekreteri Sn. Dr. H. Mustafa PALANCIOĞLU, özel sektör ve kamu kurumu temsilcileri katıldılar.

Yozgat Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen program, Yozgat Valisi Sn. Necati ŞENTÜRK’ün yaptığı konuşmayla başladı. ŞENTÜRK, konuşmasında Yozgat’taki işletmelerin 2011 yılı mali destek programlarına daha çok ilgi göstermeleri konusuna dikkat çekti. Ayrıca, Ajansın projelere teknik destek vermeye hazır olduğunu belirtti. 



2011 yılı mali destek programları kapsamında bilgilendirme sunumunu ORAN Genel Sekreteri Sn. Dr. H. Mustafa PALANCIOĞLU yaptı. Sunumda 2011 yılı mali destek programları hakkında ayrıntılı bilgi verildi. PALANCIOĞLU 2010 yılı mali destek programları hakkında da bilgiler verdi ve karşılaşılan sorunlarla tekrar karşılaşmamak için edinilen deneyimleri katılımcılarla paylaştı. Sonrasında katılımcılardan gelen sorular cevaplandırıldı.



Öğleden sonra Sivas’ta Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Sivas Valisi Sn. Ali KOLAT,  Ajans Genel Sekreteri Dr. H. Mustafa PALANCIOĞLU, özel sektör ve kamu kurumlarından temsilcileri katıldılar. 

Program, Sivas Valisi Sn. Ali KOLAT’ın yapmış olduğu açılış konuşmasıyla başladı. KOLAT, konuşmasında 2011 mali destek programları hakkında kısa bilgiler verdi.



2011 yılı mali destek programları kapsamında bilgilendirme sunumunu ORAN Genel Sekreteri Sn. Dr. H. Mustafa PALANCIOĞLU yaptı. Sunumda 2011 yılı mali destek programları hakkında ayrıntılı bilgi verildi. Sonrasında katılımcılardan gelen sorular cevaplandırıldı.