TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof .Dr. Reşit ÖZKANCA, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. H. Mustafa PALANCIOĞLU’na veda ziyaretinde bulundu.
27 Şubat 2013 Çarşamba
Görevinden ayrılacak olan  Melikşah  Üniversitesi Rektörü  Prof.Dr.Reşit  ÖZKANCA,  6 Şubat 2013 tarihinde Orta Anadolu Kalkınma Ajansı  Genel Sekreteri  Dr. H. Mustafa Palancıoğlu’na veda ziyaretinde bulunudu.  Ziyarette  Sayın ÖZKANCA  Kalkınma Ajanslarının Türkiye’nin gelişimi için önemli olduğunun farkında olduklarını dile getirdi. Ayrıca Orta Anadolu Kalkınma Ajansı  Genel  Sekreteri  Dr. H. Mustafa PALANCIOĞLU’ na  şahsına gösterilen dostluk ve arkadaşlıktan dolayı teşekkür etti ve görevinde başarılar diledi.



Orta Anadolu Kalkınma Ajansı 2011 yılı 2. Olağan Kalkınma Kurulu” toplantısında yapılan oylamada Sn. Prof. Dr. Reşit ÖZKANCA Kalkınma Kurulu Başkanı seçilmiş. 2011 Yılı 2. Kalkınma Kurulu ile sırasıyla Sivas ve Yozgat’ta  gerçekleştirilmiş  olan 2012 Yılı 1. Ve 2. Kalkınma Kurullarını  başkan olarak başarıyla yönetmiştir. Kendisinin Başkanlığında Kayseri ,Sivas ,Yozgat illeri İl Kalkınma Kurulları toplanmıştır.Bu toplantılarda iller bazında TR72 Bölgesi önemli yatırım fikirleri ve önerileri ile bölgede uygulanabilecek güdümlü proje fikirleri almıştır. Kalkınma Kurulu Başkanı Sn. Prof. Dr. Reşit ÖZKANCA başkanlığında BGUS (Bölgesel Gelişme Ulusal Stratejisi) çalışmaları kapsamında kalkınma kurulu üyelerinden görüşler alınarak rapor halinde Kalkınma Bakanlığına iletilmiştir.