TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Mali Destek Programları Tanıtımı Yozgat’ta Gerçekleşti
10 Ocak 2013 Perşembe
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) tarafından mali destek programları kapsamında potansiyel başvuru sahiplerini bilgilendirmek amacıyla düzenlenen bilgilendirme toplantısı Yozgat il Genel Meclisi Toplantı Salonun’da gerçekleşti.

Toplantıya Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, Yozgat İl Genel Meclisi Başkanı Ayhan Can ve Ajans Genel Sekreteri Dr. H. Mustafa Palancıoğlu’nun yanısıra ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, STK’lar ve KOBİ temsilcileri katıldı. Mali destek programı tanıtım videosu ve bilgilendirme sunumları yapıldı. Sunumun ardından programa yönelik katılımcılardan gelen sorular cevaplandırıldı.

Mali destek programlarının tanıtımının ardından Ajans Genel Sekreteri Dr. H. Mustafa Palancıoğlu geçtiğimiz yılllarda uygulanan destek programlarına ilişkin verileri ve Ajansın bugüne kadar gerçekleştirdiği faaliyetleri katılımcılarla paylaştı.

Ajans Yönetim Kurulu Üyesi ve Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı yaptığı konuşmada; Valilik bünyesinde proje bürosu oluşturulacağını ve bu sayede Ajans tarafından kabul edilecek proje sayısının artırılmasının hedeflendiğini söyledi. İlden sanayici ve kar amacı gütmeyen kurumların Ajansın mali destek programlarına başvurmalarının Yozgat için son derece önemli olduğunu vurgulayan Vali Yazıcı, daha önce yaşanan sıkıntıların bir daha yaşanmaması için başvuruda bulunan kişi, kurum, kuruluş ve firmalar tarafından hazırlanan projelerin tutarlı, sağlam, uygulanabilir ve kaliteli olmasına özen göstermeleri gerektiğini belirtti.

Toplantı konuşmaların ardından sona erdi.