TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Kayseri OSB Fabrikasyon Metal Ürünler URGE Faaliyetine, ETM’de Düzenlenen Kahvaltı ile Start Verildi
5 Nisan 2016 Salı
 05.04.2016


Kayseri OSB’nin İşbirliği Kuruluş olarak görev alacağı; hedefi, Kayseri’deki “Çelik Kapı Sektörü”nün uluslararası rekabetçiliğini geliştirmek ve sektör içerisinde “Kümelenme” anlayışını öne çıkarmak olan “KOSB Fabrikasyon Metal Ürünler URGE Projesi” nin tanıtım toplantısı, KOSB Endüstriyel Tasarım Merkezinde, KOSB Başkanı Sn. Tahir NURSAÇAN ve ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sn. Kamil TAŞCI’nın da katılımıyla düzenlenen toplu kahvaltı ile yapıldı.

Düzenlenen kahvaltıda, Kayseri’deki Çelik Kapı Sektörünün önde gelen firmalarından 17 firmanın üst düzey temsilcileri hazır bulunmuştur. KOSB Başkanı Sn.Tahir NURSAÇAN ve ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sn. Kamil TAŞCI’nın açılış konuşmalarının ardından, Yasemin OK Hanımefendi URGE projelerinin genel yapısı ve üye firmalara olan katkıları hakkında bir sunum yapmış, sunum ardından soru cevap ve üye firma temsilcilerinin sırayla söz almalarıyla, sektör sorunları üzerinde tartışıldı.

Konuşmaların ardından, üye firmalara “URGE Faaliyetine Katılma Beyan Formları” dağıtıldı.

Borçelik firması temsilcilerinin Çelik Kapı Üreticilerine yapmış oldukları teknik sunumun ardından program,  KOSB Başkanı Sn. Tahir NURSAÇAN’nın ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sn. Kamil TAŞCI’ya Ajansın yakın işbirliği ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etmesiyle sona erdi.