TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Kalkınma Bakanlığı Ziyareti
1 Kasım 2011 Salı
Kalkınma Bakanlığı, Bölgesel Gelişme ve Yapısal Uyum Genel Müdürlüğü, AB Ekonomik ve Sosyal Uyum Dairesi Başkanı Mesut Kamiloğlu ve Planlama Uzmanı Fulya Yatmaz Orta Anadolu Kalkınma Ajansını ziyaret ederek Ajans faaliyetlerini yerinde incelemişlerdir. 27.10.2011 Perşembe günü Sivas Yatırım Destek Ofisi çalışmalarının yerinde incelenmesinden sonra Sivas Valisi ve ORAN Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kolat makamında ziyaret edilmiştir. Yapılan ziyarette Sivas Valisi Ali Kolat, Ajansın destek verdiği projelerde yavaş yavaş sonuçların alınmaya başlandığını, yürütülmüş olan faaliyetler ile bölgede proje kültürünün geliştirileceğini belirtmiştir. Mesut Kamiloğlu ise merkezde Ajanslardan beklentilerin neler olduğunu ve bu yönde yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgiler vermiştir.



28.10.2011 Cuma günü ORAN Kayseri Hizmet Binasında devam eden ziyarette Ajans personeli ile  toplantı yapılmıştır, yapılan toplantıda Ajans faaliyetleri ve yapılması gerekenler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur.



Sivas ve Kayseri de, 2010 yılı İktisadi Kalkınma Programı kapsamında mali destek alan proje yararlanıcılarına yapılan ziyaretlerde, projeler ve son durumları hakkında bilgi alınmış, uygulama safhasını iyileştirme fikirleri üzerinde durulmuş ve ileride yapılması planlanan faaliyetler görüşülmüştür.