TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

II. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu Alanya’da Gerçekleşti
22 Mayıs 2017 Pazartesi
 22.05.2017

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi  (ALKÜ) ve ‘asoscongress’ işbirliğinde 18-19-20 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen II.Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumuna katılım sağlandı. Katılımcı sayısı itibariyle sosyal bilimler alanında Türkiye’nin en büyük sempozyumu olan etkinlik kapsamında Ajansımız İzleme ve Değerlendirme Birimi Uzmanlarından Mustafa EREN Erciyes Üniversitesi Öğretim üyesi Doç.Dr. Birol AKGÜL ile birlikte hazırlamış oldukları “Kalkınma Ajanslarında Mali Destek Programlarının İzleme Ve Değerlendirme Süreçlerinin Etkinliği” Başlıklı bildirisinin sunumunu gerçekleştirdi.

18 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilen açılış törene ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’nın yanı sıra, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, YÖK Denetleme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Safran, Düzenleme Kurulu Başkanı Doç. Dr. Mehmet Ak, ALKÜ Daire Başkanları, ALKÜ Fakülte Dekanları, idari ve akademik personel ile davetliler katıldı.

Sempozyum süresince İki binin üzerinde bildiri başvurusu arasından hakem değerlendirme sürecinden geçerek kabul edilen 1643 bildiri sunumunun gerçekleştirildi.