TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Antalya’da Yozgatlı İşadamlarına Yatırım Sunumu Gerçekleştirildi
13 Ekim 2015 Salı
13.10.2015

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’nın desteği ile Yozgat TSO ve Ajans Yozgat Yatırım Destek Ofisi YÖREX Fuarına katılım sağladı. 7-11 Ekim 2015 tarihleri arasında düzenlenen fuarda Yozgat’ın yöresel ürünlerinin tanıtımını yapıldı.

Aralık ayı içerisinde Antalya’da yapılması planlanan Antalya Yozgatlılar Gününde çok daha geniş bir kitleye yatırım sunumu yapacak olan Yozgat Yatırım Destek Ofisi, program öncesi Antalya Yozgatlılar Derneği’nde dernek yönetim kuruluna ve Yozgatlı işadamlarına yatırım ortamı sunumu yaptı.

Ajans Yozgat Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Timur YILDIZ “Antalya’da 37.000 Yozgatlı var. Yıllar önce buraya yerleşerek Antalya ekonomisine yön veren değerli iş adamlarımızı Yozgat’a yatırıma bekliyoruz, burada oluşturdukları sermaye birikimini Yozgat’ın öne çıkan yatırım alanlarında fırsata çevirmelerini bekliyoruz. Ayrıca “Bize bu ortamı sağlayan Antalya Yozgatlılar Derneği başkanı Ali Barış YILDIRM’a, Başkan Vekili Erhan VAROL’a ve bizi yalnız bırakmayan Yozgat TSO’ya teşekkür ederiz” dedi.