TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Ajans Uzmanlarından Rusya- Moskova Ziyareti
3 Aralık 2015 Perşembe
03.12.2015

22-26 Kasım 2015 tarihlerinde Moskova’da düzenlenen “Mebel 2015 Moskova Mobilya Fuarı“ na Kayseri İl Vali Yardımcısı Mehmet Emin AVCI, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir NURSAÇAN, Hacılar  İlçe Kaymakamı  Yasin TIKDAĞ, Hacılar İlçe Belediye Başkanı Doğan EKİCİ, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İl Müdürü Kamil AKÇADIRCI, KOSB Yönetim Kurulu Üyeleri, Ajansımız Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mehmet Ali BAYIR ve Program Yönetim Birimi Uzmanı Gonca ÖZKAYA Kayseri OSB’den işadamlarından oluşan 76 kişilik bir heyet ile birlikte katılım sağladı.

Fuar ziyareti, mobilya alışveriş merkezi ziyaretleri ve B2B görüşmelerinden oluşan fuar programının yanı sıra Moskova Büyükelçisi Ümit YARDIM ile programın 3. günü bir toplantı gerçekleştirildi.  Moskova Ticaret Müsteşarı Halit Oral AKBAY ve RTIB (Rus Türk İş Adamları Birliği )Genel Sekreteri Mustafa BATAN ile yapılan birebir görüşmeler ardından RTIB Başkanı Naki KARAASLAN ile bir toplantı organize edildi.

Ziyaret programında ayrıca Rönesans İnşaat ile Rusya inşaat sektörü hakkında, ASİA OSB ile Rusya yatırım teşvikleri hakkında görüşmeler yapıldı.