TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

2020 Yılı Personel Alımı Sözlü Yarışma Sınavına Girmeye Hak Kazananlar Listesi
26 Kasım 2020 Perşembe

Ajansımız tarafından 15 Ekim 2020 tarihinde ilan edilen; 5 (beş) Uzman, 1 (bir) Hukuk Müşaviri olarak görevlendirilecek Uzman ile 2 (iki) Destek Personeli alımına ilişkin, 05-16 Kasım 2020 tarihleri arasında alınan başvurular personel alım ilanında belirtilen puanlama kriterleri doğrultusunda değerlendirilmiş olup; sözlü yarışma sınavına katılmaya hak kazanan adayların listesi belirlenmiştir.


Sözlü yarışma sınavı tarihleri 07-08 Aralık 2020 olarak belirlenmiş olup her bir adayın sınava katılacağı tarih ve saatler aşağıdaki linkte yer alan listede belirtilmiştir. Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların listede kendileri için belirtilen tarih ve saatte, nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi ile Ajansta hazır bulunmaları gerekmektedir. Sözlü yarışma sınavına gelindiğinde, başvuru sırasında sisteme yüklenen evrakların ve özgeçmişte belirtilen sertifikaların Ajansa ibraz edilmesi gerekmektedir.


Adayların mülakat saatinden önce Ajansta hazır bulunmaları, ayrıca mülakat saatlerinde değişiklik olabileceğini göz önünde bulundurmaları gerekmektedir.


Sınav, Ajansımız Kayseri Hizmet Binası olan; Mevlana Mah. Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No: 79 Kat: 6 38080 Kocasinan, KAYSERİ adresinde yapılacaktır.


Başvuru yapan tüm adaylara gösterdikleri ilgi için teşekkür ederiz. Kamuoyuna ilanen duyurulur.


Sözlü Mülakat Sınav Listesine Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ.

DÖKÜMANLAR