TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

2020 Yılı Kırsal Kalkınmanın Desteklenmesi Mali Destek Programı Proje Başvuru Sonuçları
2 Nisan 2021 Cuma

Saygıdeğer Kamuoyu,


T.C. Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) tarafından 16 Kasım 2020 tarihinde ilan edilen Kırsal Kalkınmanın Desteklenmesi Mali Destek Programı için Kayseri, Sivas ve Yozgat’tan Ajansımıza sunulan projelerin değerlendirme süreci, ilgili kanun hükümleri uyarınca gerçekleştirilerek sonuçlandırılmıştır.


Kırsal Kalkınmanın Desteklenmesi Mali Destek Programı kapsamında Kayseri, Sivas ve Yozgat’tan Ajansımıza sunulan ve değerlendirme sonucunda mali destek almaya hak kazanan Asil Proje Listesi, Ajans Yönetim Kurulu’nun 30.03.2021 tarihinde gerçekleştirmiş olduğu toplantıda onaylanmıştır.


T.C. Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’ndan mali destek almaya hak kazanan Başvuru Sahiplerine resmi yazı ile bildirim yapılacaktır. Asil Liste’de yer alan Başvuru Sahiplerinin Ajans ile yapılacak olan sözleşmelere ve proje uygulama takvimine ilişkin süreci Ajans internet sitesinden (www.oran.org.tr) takip etmeleri rica olunur.


TR72 Bölgesi’ndeki paydaşlarımız tarafından ORAN Kalkınma Ajansı 2020 yılı Mali Destek Programı’na gösterilen ilgiye teşekkür ederiz.


Kamuoyuna saygı ile duyurulur.


T.C. Orta Anadolu Kalkınma Ajansı

Genel Sekreterliği


 

Önemli Not:2020 Yılı Kırsal Kalkınmanın Desteklenmesi Mali Destek Programı'nda destek almaya hak kazanan projelere ilişkin teslim edilmesi gereken belgeler ve sözleşme sürecine ilişkin bilgiler 05 Nisan 2021 tarihinde Ajans internet sitesinde (www.oran.org.tr) duyurulacaktır.