TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

2016 Yılı Teklif Çağrısı Kapsamında Mali Destek Programlarına Proje Başvuruları Sona Erdi
3 Mayıs 2016 Salı
 03.05.2016


Değerli Kamuoyu,

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı 2016 Yılı Mali Destek Programları kapsamında proje başvuruları 2 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat 18:00 itibariyle sona ermiştir. “Gelişen Sanayi Mali Destek Programı”, “Turizmi Geliştirme Mali Destek Programı”, “Kentsel ve Sosyal Altyapının İyileştirilmesi Mali Destek Programı” ve “Mikro İşletmeler Mali Destek Programı” başlıkları altında gerçekleşen başvurular neticesinde Ajansa toplam 362 proje başvurusu teslim edilmiştir.

2 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat 18:00’de Ajans hizmet binası ve yatırım destek ofislerinin kapıları kapatılmış ve o an itibariyle Ajans hizmet binası ve yatırım destek ofisi içerisinde bulunan proje başvuruları dışında proje kabulü yapılmamıştır. 2016 yılı mali destek programları kapsamında Ajansa sunulan toplam 362 proje başvurusu programlar bazında;  Gelişen Sanayi Mali Destek Programı: 209, Turizmi Geliştirme Mali Destek Programı: 46, Kentsel ve Sosyal Altyapının İyileştirilmesi Mali Destek Programı: 77, Mikro İşletmeler Mali Destek Programı: 30 proje şeklinde gerçekleşmiştir.

Değerlendirme süreci sonunda başarılı proje listesinde yer alacak projelere toplam 17 milyon TL’lik bir kaynağın aktarılması öngörülmektedir.

Kayseri, Sivas ve Yozgat illerinden Orta Anadolu Kalkınma Ajansı 2016 yılı Mali Destek Programlarına ilgi göstererek proje başvurusunda bulunan kurum, kuruluş ve işletmelere teşekkür eder, bölgemiz için hayırlı olmasını dileriz. 

Saygılarımızla,

ORTA ANADOLU KALKINMA AJANSI