TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Yozgat YDO KUSİ İşbirliği Kapsamında Ziyaretlerde Bulundu
18 Mart 2016 Cuma
 11.03.2016

Ajans Yozgat Yatırım Destek Ofisi Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KUSİ) kapsamında düzenlenen saha ziyaretlerine katılım sağladı.

Boğazlıyan ilçesinde dondurulmuş gıda sektöründe patates üretimi yapan Frozen Life markasının üreticisi olan GEDAŞ firması ile sektör hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Kentucky Chicken ve McDonalds’ın baş tedarikçilerinden olan Mccain firmalarına satışta bulunan firmaya Ajans destekleri anlatıldı.

Boğazlıyan ilçesinde 2014 yılı Mali Destek Programı kapsamında Ajans desteği almış olan ve bölgenin ihracat rakamlarına katkı sağlayan ArtiSan firmasına da saha ziyaretinde bulunuldu. Ulusal ve Uluslararası piyasada ürünleri satılan firma için katılımcı kurumların sağlayabilecekleri destekler anlatıldı.

Saha ziyaretine Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği sorumlusu ve Bozok Teknopark Genel Müdürü Orhan Hazer, Ajans Yozgat Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Timur YILDIZ, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf ŞAHİN, Yozgat Ticaret İl Müdürü İbrahim AKDAŞ, İŞ-KUR Müdürü Nevzat ATAK, Boğazlıyan TSO Genel Sekreteri Çağrı KILIÇ, KOSGEB İl Müdürü Mustafa IŞIK Ajans Yozgat YDO Uzmanı Yasin ZİCİN, katılım sağladı.