TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Yozgat Kalkınma Kurulu Üyeleri Ziyaret Edildi
11 Temmuz 2014 Cuma
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı, Kalkınma Kurulu üyeleriyle iletişim ve koordinasyonu güçlendirmek ve bölgesel kalkınma hedeflerine daha fazla katkı sağlanmasını temin etmek üzere, başlatılan ziyaretlere Yozgat ilinde devam edildi. 

Bölgenin sorunlarına ve çözüm önerilerine, tanıtımına, potansiyeline ve önceliklerine yönelik olarak Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yönetim kuruluna tavsiyelerde bulunma görevi bulunan Kalkınma Kurulu üyeleri için ikinci ziyaret programı 9 Temmuz 2014 tarihinde Yozgat’ta gerçekleştirildi. Ajans Genel Sekreter V. Fatih GAVGACI’yla birlikte Ajans personelinin de katılım sağladığı ziyaretlerde Yozgat Kalkınma Kurulu üyelerinin bölgesel gelişme hedefine ve Kalkınma Kurullarının çalışma şekillerine yönelik görüş ve önerileri, Orta Anadolu Kalkınma Ajansının önümüzdeki dönemde Yozgat için ağırlık vermesi gerektiği düşünülen sektörler ve alanlar, kurumlar ile olası işbirliği alanları ve üyelerin beklentileri ile güdümlü proje desteğine yönelik fikirleri alındı.

Bu kapsamda,  Bozok Üniversitesi Rektörü ve Kalkınma Kurulu Başkan V.  Prof. Dr. Tamer UÇAR, Yozgat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muammer YANIK, Yozgat İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Yusuf ŞAHİN, Yozgat İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ziyaattin ÖZDEMİR ve Yozgat Belediyesi Başkan Yardımcısı Şahin KILINÇASLAN ziyaret edildi.