TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

TKYB Kayıtlı İstihdam Yaratma Projesi Hibe Programı Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor
7 Şubat 2022 Pazartesi
Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası (TKYB)’nın Dünya Bankası ile yürütmekte olduğu ve AB’nin Mülteciler ve Ev Sahibi Topluluklara Desteği (FRIT II) kapsamında AB hibesi ile fonlanan Kayıtlı İstihdam Yaratma Projesi Hibe Programı 17 Aralık 2021 tarihinde Projenin web sayfası olan https://kayist.org/ aracılığıyla ilan edilmiştir. Söz konusu Hibe Programı ile TKYB, toplam 70.000.000 Avro tutarındaki hibe desteğini firmaların uzun süreli istihdam yaratmalarını teşvik etmek ve bu amaçla yapacakları ilave yatırımları fonlamak için kullandıracaktır.


Hibe başvurularının sunulması için kapanış tarihi 28 Şubat 2022 (saat 17.00)'dir. Hibe ile ilgili Başvuru Rehberi ve diğer bilgilendirici dokümanlara https://kayist.org/teklif-cagrisi-dokumanlari/basvuru-rehberi-ve-basvuru-dokumanlari bağlantısı üzerinden; ve potansiyel başvuru sahiplerinden gelen sorular ve cevaplarına https://www.kayist.org/sikca-sorulan-sorular bağlantısı üzerinden erişilebilir.


Bunlara ilaveten Hibe Programı’na başvuracaklar için bir seri bilgilendirme toplantısı planlanmıştır. Bu doğrultuda, 17 Şubat 2022 saat 14:00’da Kayseri ilindeki KOBİ’lere yönelik düzenlenecek çevrimiçi bilgilendirme toplantısına katılım sağlamak isteyen potansiyel başvuru sahipleri https://flaptour.com/a/tkyb/ bağlantısı üzerinden toplantı katılımı için kayıt olma talebinde bulunabilecektir.