TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

SOGEP 2022 Hazırlık Çalışmaları Başlamıştır
8 Aralık 2021 Çarşamba

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 2022 yılında yürütülecek olan Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programının (SOGEP) TR72 Bölgesi genelinde koordinasyonu önceki yıllarda olduğu gibi ORAN Kalkınma Ajansı tarafından gerçekleştirilecektir.


Bu kapsamda 2022 SOGEP için hazırlık çalışmalarına başlanmıştır.


SOGEP 2022 programında; Kamu Kurumları ve Kar Amacı Gütmeyen Kurumlar başvuru sahibi olabilirken, Kar Amacı Güden Kuruluşlar sosyal sorumluluk projeleri için başvuru sahibi, diğer program önceliklerine yönelik projelerde ise ancak iştirakçi olabilirler.


Program hazırlık çalışmalarında öncelikli olarak bölgedeki paydaşlardan proje fikrine ilişkin olarak bilgi formu, taslak faaliyet planı ve bütçenin hazırlanması ve Ajans ile paylaşılması beklenmektedir. Daha sonra ön başvuru aşamasında sunulan projeler arasından her bir il için seçilecek projeler için Ajansımızın koordinasyonunda başvuru sahibi kurumla birlikte geliştirme ve detaylandırma çalışmaları yapılacaktır.


Proje fikrine ilişkin olarak bilgi formu, taslak faaliyet planı ve bütçenin 28.02.2022 (Pazartesi) tarihine kadar sogep2022@oran.org.tr adresine e-posta ile gönderilmesi gerekmektedir.


Ön Başvuru sürecinde hazırlanacak dokümanlara ait şablonlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Ajansımız tarafından 16 Aralık 2021 Perşembe günü SOGEP 2022 Programı ile ilgili Bilgilendirme Toplantısı çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.


Toplantı kayıt linki için tıklayınız.