TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

SOGEP 2021 Hazırlık Çalışmaları Başlamıştır
9 Aralık 2020 Çarşamba

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 2021 yılında ülke genelinde yürütülecek olan 166 Milyon TL bütçeli Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı'na (SOGEP) ilişkin ORAN Kalkınma Ajansı tarafından TR72 Bölgesi genelinde proje hazırlık süreci başlatılmıştır.


SOGEP 2021 programında; Kamu Kurumları ve Kar Amacı Gütmeyen Kurumlar başvuru sahibi olabilirken, Kar Amacı Güden Kuruluşlar sosyal sorumluluk projeleri için başvuru sahibi, diğer program önceliklerine yönelik projelerde ise ancak iştirakçi olabilirler.


Program hazırlık çalışmalarında öncelikli olarak bölgedeki paydaşlardan proje fikrine ilişkin olarak bilgi formu, taslak faaliyet planı ve bütçenin hazırlanması ve Ajans ile paylaşılması beklenmektedir. Daha sonra ön başvuru aşamasında sunulan projeler arasından her bir il için seçilecek projeler için Ajansımızın koordinasyonunda başvuru sahibi kurumla birlikte geliştirme ve detaylandırma çalışmaları yapılacaktır.


Proje fikrine ilişkin olarak bilgi formu, taslak faaliyet planı ve bütçenin 26.02.2021 (Cuma) tarihine kadar sogep2021@oran.org.tr e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.


Ön Başvuru sürecinde hazırlanacak dokümanlara ait şablonlar aşağıda verilmiştir.


Önümüzdeki günlerde SOGEP 2021 Programı ile ilgili Bilgilendirme Toplantısı çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Toplantı tarihi ve saati www.oran.org.tr adresinden duyurulacaktır.