TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Sebat Gıda Projesi Yerinde İncelendi.
21 Ekim 2011 Cuma
Sivas ilinde faaliyet gösteren Sebat Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı 2010 yılı Mali Destek Programları kapsamında aldığı proje desteğiyle daha modern bir reçel üretim hattı kurarak fiili üretim kapasitesini günlük 7-8 tondan 25 tona ulaştırmış ve ihracat faaliyetlerine yönelik çalışmalarına hız kazandırmıştır.



Projenin sona yaklaşması vesilesiyle firma tarafından düzenlenen tanıtım kokteyline Sivas Vali Yardımcısı Veysel Çiftçi, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Ajansımız Genel Sekreteri Dr. H. Mustafa Palancıoğlu ile birçok kamu kurum ve kuruluşunun yetkilileri katılmıştır. Proje hakkında Sebat Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Demirkol’dan bilgi alarak incelemeler yapmışlardır.



Projelerden sorumlu İzleme ve Değerlendirme Birimi uzmanlarımız da organizasyonda hazır bulunarak başta Veysel Çiftçi ve Doğan Ürgüp olmak üzere katılımcılar ile mevcut proje ve Ajans faaliyetleri, destek yöntemleri hakkında fikir alışverişinde bulunmuşlardır.