TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Proje Yazma ve Girişimcilik Eğitimleri Tamamlandı
24 Mayıs 2016 Salı
 20.05.2016

Ajansımız, Erciyes Üniversitesi ve Erciyes Teknopark işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Proje Yazma ve Girişimcilik Eğitimleri başarı ile tamamlandı. Proje kapsamında 73 katılımcıya sertifikaları tören ile verildi.

Eğitim katılımcılara birebir proje yazma fırsatı da sunarak hem katılımcıların tecrübelerine katkı sağlamış hem de Kayseri ilçelerinde Belediye ve Kaymakamlıkların ihtiyaç duyduğu insan kaynağına katkı sağlamıştır. Belediye ve Kaymakamlıklar, eğitimlerini tamamlayan katılımcılar aracılığı ile ilçelerinde proje yazarak Ajansımıza başvuru yapmışlardır. Bu sayede daha önce hiç başvuru yapmayan ilçeler bu dönem proje yazarak mali destek başvurusunda bulunabilmiştir.

Eğitimlerde Ajansımız sadece ana sponsor olarak kalmayıp, eğitimlerin organizasyonunda önemli görevler üstlenmiştir. Sertifika alan öğrenciler ile kamu kurumlarımız eşleştirme programı ile eşleştirilmiş ve her ilçede en uygun adayın çalışmasına olanak sağlanmıştır. Katılımcıların büyük çoğunluğunu oluşturan Erciyes Üniversitesi öğrencilerine günümüzün en önemli kariyer niteliklerinden olan proje yazma yetkinliği kazandırılmış ve bu yetkinliklerini sahada kullanma fırsatı sunulmuştur.