TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

ORAN, Sarıoğlan ve Akkışla İlçelerinde Gözlemde Bulundu
25 Mart 2016 Cuma
 25.03.2016

Ajans Genel Sekreteri Sn. Kamil TAŞCI ve Kayseri Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Ahmet Emin KİLCİ incelemelerde bulunmak ve bilgiler almak üzere Sarıoğlan ve Akkışla ilçelerini ziyaret etti.

İlk olarak Sarıoğlan Kaymakamı Sn. Hasan DOĞAN ile makamında görüşüldü. Sarıoğlan’ın sosyo-ekonomik durumu ve Ajans işbirliği ile yapılabilecek konular üzerinde fikir alışverişi sağlandı. Ayrıca 2016 yılı Teknik Destek Programı kapsamında ilçede uygulanacak olan Kolluk Personeline yönelik kişisel gelişim eğitiminin de sözleşmesi imzalandı.

Ardından Akkışla Kaymakamı Sn. İbrahim Ethem KAZAK ve Belediye Başkanı Sn. Ali ERGÜL ile Akkışla Belediyesi’nde görüşme yapıldı. İlçenin özellikle Gilaboru potansiyeli üzerine yapılan görüşmede Ajans’ın 2016 yılı mali destek programı kapsamında sunulabilecek projelerin yanı sıra Ajans işbirliği ile gilaboru üzerine yapılması gereken bilimsel çalışmalar hakkında da görüş alış verişinde bulunuldu.

Ayrıca ilçenin en önemli içme suyu kaynağı olan Kesdoğan mevkii de ziyaret edilerek , mekanda yapılabilecekler  yerinde görülmüş oldu.