TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

ORAN İle Üniversite Öğrencileri Sahaya İniyor
28 Mart 2016 Pazartesi
 28.03.2016

ORAN-Erciyes Üniversitesi ve Erciyes Teknopark arasında geçtiğimiz günlerde imzalanan ve uygulamasına geçen hafta başlanılan protokol kapsamında ilk grup öğrencilerin proje yazma eğitim kampı tamamlandı. Eğitimin son günü olan 26 Mart Cumartesi günü programına Ajans Genel Sekreteri Sn. Kamil TAŞCI, Erciyes Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sn. Birol AKGÜL, Kayseri YDO Koordinatörü Sn. Mehmet Ali BAYIR ve Kayseri YDO Uzmanı Sn. Ahmet Emin KİLCİ de katılım sağladılar.

Eğitim programı kapsamında 21-25 Mart tarihleri arasında 34 kişilik öğrenci grubu uygulamalı proje yazma kampını tamamladılar ve cumartesi günü de Kayseri’nin 7 farklı taşra ilçesinden gelen Kaymakamlık ve Belediye proje ekipleri ile tanıştırılarak eşleştirildiler. Bu doğrultuda ilçelerimizin çeşitli kurumlara daha kaliteli ve özgün projeler hazırlaması ve kaynaklardan faydalanması adına öğrenciler ve proje yazma ekipleri beraber çalışmalarda bulunacak ve sonrasında eğitmen gözetiminde tekrar bir atölye çalışmasına alınarak hazırladıkları projelerin analizi ve geri dönüşleri yapılacaktır.

Eğitimlerin ikincisi bu hafta devam etmekte olup diğer ilçelerimiz ile eşleştirme programı da eğitim bitimi yapılacaktır.