TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

ORAN İle Boğazlıyan Tso Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
17 Aralık 2020 Perşembe

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’nın “İmalat Sanayinde Kurumsallaşma Ve Katma Değerli Üretimin Geliştirilmesi”sonuç odaklı programı kapsamında imalat sanayinde faaliyet gösteren firmaların kurumsal yapılarına destek sağlamak amaçlanmaktadır. Bu amacı gerçekleştirmek amacıyla Boğazlıyan ilçesi pilot bölge olarak seçildi. Yapılacak pilot çalışmada, çözüm ortağı olarak seçilen Boğazlıyan TSO ile belirlenecek firmaların öncelikle ihtiyaç analizi yapılacak ve üretim süreci içerisinde destek almak istedikleri alanlarda Ajans uzmanları tarafından danışmanlık – mentörlük hizmeti verilecektir.

 

Boğazlıyan TSO Başkanı Öcal ÖCALAN iş birliğinin Boğazlıyan’da kurulacak olan OSB’de yer alacak firmalar için de bir hazırlık aşaması olacağını belirterek ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Emin Kilci ve Ajans Yönetim Kurulu’na teşekkürlerini iletti.

 

Ajans İmalat Sanayinde Dönüşüm Birim Başkanı Serdar ARSLAN,birim uzmanları Seyit CEZAOĞLU ve Timur YILDIZ tarafından yapılan ziyarette işbirliği protokolünün Öcal ÖCALAN tarafından imzalanmasını müteakip Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan ÇOŞAR da makamında ziyaret edildi. Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan ÇOŞAR “Boğazlıyan’da firmalarımız yeniliklere açık, bu çalışmanın üreticilerimize yol göstereceğine inanıyorum, Türkiye’nin en hızlı kurulan OSB’si olan Boğazlıyan OSB için kümelenme çalışmalarına bizler de Belediye olarak katkı sağlıyoruz. İş birliği protokolü Boğazlıyan’a ve bölgeye hayırlı olsun.” dedi.

GÖRSELLER