TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Kayseri’nin Tanıtımına Yönelik İşbirliği Protokolleri İmzalandı
18 Kasım 2014 Salı
18.11.2014

2014 Yılı Doğrudan Faaliyet Destek Programı kapsamında başarılı bulunarak destek almaya hak kazanan “Kayseri İli Turizm İmkânlarını Tanıma ve Tanıtma Projesi” işbirliği protokolü Vali Orhan DÜZGÜN ve ORAN Genel Sekreter Vekili Fatih GAVGACI arasında imzalandı.

Valilik Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nda düzenlenen imza töreninde konuşan Vali DÜZGÜN; Kayseri’nin tarihi ve kültürel mirası ile doğal güzelliklerinin çok daha iyi tanıtılabilmesi amacıyla yapılan çalışmaları çeşitlendirmek amacıyla projeler geliştirildiğini bunlardan birinin de “Kayseri İli Turizm İmkânlarını Tanıma ve Tanıtma Projesi” olduğunu söyledi.

Diğer işbirliği protokolünün de uluslararası turizm fuarları konusunda olduğunu kaydeden Vali Düzgün, tanıtım açısından turizm fuarlarının önemine işaret ederek, Valilik olarak bu yönde de çalışmalar yürüttüklerini ve bu kapsamda Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ile 19. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Kayseri’nin tanıtılabilmesine ilişkin ORAN ile işbirliğine gideceklerini belirten Vali DÜZGÜN, gerek KAYSAV Projesi, gerekse turizm fuarları çalışmalarının ilin turizm yönünden gelişmesine katkı sağlayacağını dile getirdi.

ORAN Genel Sekreter Vekili Fatih GAVGACI da, turizm alanında ki projelere destek vermenin önemine vurgu yaparak, Kayseri Valiliği ile birlikte çalışacak olmalarından duyduğu memnuniyetini belirtti.

Törende, Vali Yardımcısı Yasemin Özata ÇETİNKAYA ile Kayseri Valiliği AB Dış İlişkiler Koordinatörü Hakan YİĞİT ve ORAN Genel Sekreterliği uzmanları da hazır bulundu.