TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

EUREKA Bilgi Günü - Kayseri
11 Ocak 2012 Çarşamba
Pazar odaklı, kısa sürede ticarileşebilecek ürün ve süreçlerin geliştirilmesine yönelik projelerin desteklendiği bir uluslararası işbirliği platformu EUREKA Programı ile programa üye ülkelerdeki büyük sanayi kuruluşları, KOBİ’ler, üniversiteler ve araştırma kuruluşları arasında kalıcı Ar-Ge işbirlikleri yaratılması ve bu işbirliklerinin artırılmasını amaçlanmaktadır.
 
Türkiye’nin bir yıl süreyle EUREKA başkanlığı görevini yürüteceği ve program kapsamındaki çoğu etkinliğin ülkemizde gerçekleştirileceği Temmuz 2012 – Ağustos 2013 dönemi öncesinde, özellikle Ar-Ge potansiyeli olan KOBİ’lere büyük fırsatlar sunan EUREKA Programı’nın Türkiye’deki farkındalığını artırmak amacıyla TÜBİTAK Ulusal Koordinasyon Ofisi tarafından çeşitli illerde “EUREKA Bilgi Günleri” etkinlikleri gerçekleştirilmektedir.
 
Bu bağlamda, Kayseri’de 19 Ocak 2012 tarihinde bir EUREKA Bilgi Günü düzenlenecektir. Etkinlikte içerikleri aynı olan iki ayrı oturumun yapılacaktır. İlk oturum saat 09:30’da Erciyes Teknopark’ta, ikinci oturum ise saat 14:00’da Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleştirilecektir.
 
Etkinlik programlarına aşağıdaki linkler aracılığıyla ulaşabilirsiniz.
 
EUREKA programı hakkında ayrıntılı bilgi için www.eureka.org.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
 
Erciyes Teknopark Oturumu Bilgi Notu için lütfen tıklayınız.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Bilgi Notu için lütfen tıklayınız.