TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Dış Ticaret İstihbarat Merkezi İşbirliği Protokolü İmzalandı
16 Mayıs 2017 Salı
 16.05.2017

2016 Yılında Kayseri Yatırım Destek Ofisi tarafından hazırlanan Kayseri İl Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejisi – 2017 Yılı Eylem planında yer verilen  “Dış Ticaret İstihbarat Merkezi Projesi”, ORAN Kalkınma Ajansı’nın katkılarıyla hayata geçiriliyor.

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ile Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü işbirliği ile “Dış Ticaret İstihbarat Merkezi”nin hayata geçirilmesi için yerel basının da katılımı ile bir imza töreni gerçekleştirildi. 

Törene Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Başkan Vekili Şeref Özdemir, TSE İl Koordinatörü Mahmut Ulaş, Bilim Sanayi İl Müdürü Kamil Akçadırcı, ORAN Genel Sekreter Vekili Ahmet Emin Kilci, KOSGEB temsilcisi, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç, OSB birim müdürleri ve sanayiciler katıldı. 

Dış Ticaret İstihbarat Merkezi’nin Kurulmasında yoğun emekleri bulunun Yaman Koç, Dış Ticaret İstihbarat Merkezi’ne dair bir tanıtım konuşması yapılmasının ardından; protokol kapsamında Merkezde istihdam edilmek üzere göreve başlayan Dış Ticaret Uzmanı tarafından İstihbarat Merkezi tarafından verilecek hizmetler detaylı olarak anlatıldı. 

Programın son bölümünde ORAN Kalkınma Ajansı ile işbirliği protokolü imzalandı ve plaket takdim töreni düzenlendi. 

( Kayseri OSB Müdürlüğü Dış Ticaret İstihbarat Merkezi için daha detaylı bilgi ve üyelik kaydı  http://dtim.kayseriosb.org/ web sitesinden yapılabilir. )