TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Ajans’tan Kayseri Sanayi Odasına Ziyaret
21 Ocak 2016 Perşembe
21.01.2016

Ajans Genel Sekreteri Kamil TAŞCI Ajans Yönetim Kurulu Üyesi ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa BOYDAK’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Ajans Birim Başkanlarından İzleme ve Değerlendirme Birimi Başkanı Mahmut AKBABA, Program Yönetim Birimi Başkanı Mehmet OKUR, Tanıtım, İletişim ve İş Geliştirme Birimi Başkanı Fazıl GÜLER, Kayseri Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mehmet Ali BAYIR ve Kayseri Sanayi Odası Genel Sekreteri Nihat MOLU katılım sağladı.

Kayseri Sanayisinin mevcut durumu hakkında bilgi alan TAŞCI, Kayseri Sanayisi için yapılabilecek projeler, mali ve teknik destek programları hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Ajans faaliyetleri hakkında bilgilendirilen BOYDAK, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ajans desteklerinin Kayseri Sanayisi için önemli olduğunu ve desteklerin dağılımı konusunda önümüzdeki dönemde Ajansın uygulayacağı çeşitlendirmelerin Kayseri için son derece faydalı olacağını vurguladı. BOYDAK ayrıca Ajansın Kayseri Sanayisinde kurumsal kapasitenin artırılması yönündeki çalışmalarına da desteğini ifade etti.

Ziyarette, ilerleyen süreçte Ajans ve Sanayi Odası arasında işbirliği olanaklarının geliştirilmesi kararlaştırıldı.