TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

2020 Yılı Kırsal Kalkınmanın Desteklenmesi Mali Destek programı Teknik Yardım Masası Duyurusu
7 Aralık 2020 Pazartesi

Başvuru süreci devam etmekte olan “Kırsal Kalkınmanın Desteklenmesi Mali Destek Programı” kapsamında, Ajans’a proje başvurusunda bulunmak isteyen kurum yetkililerinin projeleri ile ilgili sorularının birebir Ajans uzmanlarıyla görüşülerek cevaplanacağı çevrimiçi teknik yardım masaları kurulacaktır.


Teknik Yardım Masalarında, hazırlananprojelerin niteliğine ve içeriğine ilişkin herhangi bir kontrol yapılmayacak olup yalnızcabaşvuru formu ve eklerine ilişkin anlaşılmayan hususların açıklanması vebaşvuru sırasında gerekli diğer belgelerin istenilen şekilde hazırlanması ile varsa başvuru sürecinde KAYS kullanımında karşılaşılan sorunlara yönelik birebir bilgilendirme yapılacaktır. Bu nedenle, teknik yardım hizmetinden faydalanabilmek için proje teklifinin taslak olarak tamamlanmış ve/veya belirli bir aşamaya getirilmiş olması gerekmektedir.


Teknik Yardım Masası faaliyetine katılmak isteyen başvuru sahiplerinin 10 Aralık 2020 Perşembe 17:00’a kadar aşağıdaki link aracılığıyla randevu kaydı yaptırmaları gerekmektedir;


Kayıt Linki

https://forms.gle/99SUYYEXSbon6kiu5


Kayıt yapılması sonrasında projeleri özelinde ilgili kişilere hangi gün ve tarihte teknik yardım masası hizmeti verileceği telefon ve/veya mail ile bildirilecektir(Bu nedenle kayıt formuna telefon ve mail adresinin doğru yazıldığına emin olunmalıdır). Teknik Yardım Masası faaliyetleri çevrimiçi şekilde 14-18 Aralık 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Kamuoyuna ilanen duyurulur.


Not: Teknik Yardım Masası hizmeti ücretsizdir. Yardım masasından yararlanma süresi azami 30 dakika olacaktır. Bu süreyi verimli kullanmak adına soruların önceden belirlenip hazırlıklı olunması rica olunur.