TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

2012 Yılı Teknik Destek Programı Kapsamında Yozgat İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Kültür Eyvanı Derneği ile Sözleşmeler İmzalandı.
30 Kasım 2012 Cuma
2012 Yılı Teknik Destek Programı 3. Döneminde başarılı bulunan teknik destek talepleri için Yozgat İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Kültür Eyvanı Derneği ile sözleşmeler imzalandı. Yozgat İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün başvuru sahibi olduğu TR72-12-TD-03/001 referans numaralı “Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Uzaktan Algılama” başlıklı teknik destek sözleşmesi kurum müdürü Sn. Ziyaattin ÖZDEMİR tarafından imzalandı.


Resim 1. Yozgat İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile sözleşme imzalandı.

Kültür Eyvanı Derneği’nin başvuru sahibi olduğu TR72-12-TD-03/008 referans numaralı “Üstün Yetenekli/Zekâlı Öğrenci Belirleme ve Eğitimi” başlıklı teknik destek sözleşmesi dernek başkanı Sn. Kemal TEKDEN tarafından imzalandı.


Resim 2. Kültür Eyvanı Derneği ile sözleşme imzalandı.

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 2012 Yılı Teknik Destek Programı’na başvuruların yıl sonuna kadar açık kalması planlanıyor. Söz konusu programa kamu kurumları ve STK’lar başta olmak üzere kar amacı gütmeyen kurumlar başvuruda bulunarak Ajans’tan destek talebinde bulunabilirler. Programla ilgili detaylı bilgi ve program başvuru formuna Ajans internet sitesinden (www.oran.org.tr) erişilebilmektedir.