TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

ORAN ve MÜSİAD İşbirliği Platformu
27 Eylül 2012 Perşembe

İstanbul'da düzenlenecek olan MÜSİAD İş Forumu'nun ikinci ayağı 13 - 14 Ekim'de Ajansımız işbirliğiyle Kayseri'de yapılacak. Konuyla ilgili MÜSİAD Kayseri Şubesi’nde bir basın toplantısı yapıldı. Toplantıya MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Ahmet ÇOLAKBAYRAKDAR, Ajans Genel Sekreterimiz Dr. H. Mustafa PALANCIOĞLU, MÜSİAD Üyeleri ve Ajans Uzmanlarımız katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Kayseri Şubesi Başkanı Ahmet ÇOLAKBAYRAKDAR, Kayseri'de ilk kez böyle bir çalışma yapıldığını belirterek,  "Bölgede işbirliği platformu olarak adlandırdığımız bu organizasyonda ORAN'la ortaklaşa bir çalışma yürüteceğiz. Bölgede işbirliği platformu çatısı altında işadamlarımızla şehrimizdeki sanayicileri bir araya getireceğiz. Ortaklaşa yapılacak bu işbirliği platformunun Türkiye'de ilk protokolü MÜSİAD ile Oran Kalkınma Ajansı arasında imzalandı. 7 şubemizde çalışmalar devam etmekte. Yerel kalkınmanın hızlanması, Anadolu'da bulunan KOBİ'lerin gelişmesi açısından bu platformlar son derece önemli." şeklinde konuştu.

Ajans Genel Sekreterimiz Dr. H. Mustafa PALANCIOĞLU ise Ajansımızın destekleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdiği konuşmasında, "Ajans olarak 4 aydır çalışma yürütüyoruz. Bu çalışma MÜSİAD çerçevesinde Kalkınma Ajanslarıyla yapılan ilk işbirliği. 11-12'sinde bizimde katılacağımız MÜSİAD İş Forumu'nun 2. ayağı 13-14 Ekim'de Kayseri'de gerçekleştirilecek. Yaklaşık 40 kişilik yatırımcı işadamını burada ağırlayacağız. Bu sayede hem bölgemize yatırım çekme hem de ihracat ve işbirliği imkanlarını arttırmak için Ajans olarak gayret göstereceğiz.” Şeklinde açıklamalarda bulundu.