TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

2. Uluslararası Yozgat Bisiklet Günleri Tamamlandı.
28 Ağustos 2023 Pazartesi

Yozgat Valiliği himayesinde, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı koordinasyonunda, Yozgat Belediyesi, Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Bisiklet Federasyonunun destekleriyle, Yozgat’ta 2 gün süren 2. Uluslararası Yozgat Bisiklet Günleri gerçekleştirildi.


19-20 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilen etkinliklerde ilk gün gün Sondan Kaçma Yarışı, ikinci gün ise Yozgat MTB Yarışı yapıldı. İki günlük etkinliğin organizasyonunda 15 genç gönüllü olarak görev aldı.


Etkinliklerin ilk gününde Tarihi Lise Caddesi’nde profesyonel sporcuların katıldığı 12 turdan oluşan Sondan Kaçma Yarışlarında Emre Yuca birinci oldu. 20 Ağustos Pazar günü 14 kategoride yerli ve yabancı 182 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışı Yozgat Çamlığı Milli Parkında gerçekleştirildi. Yarışmada kendi kategorilerinde Yağmur Aytekin, Fuat Görmen, Zeynep Bayram, Eren Geçim, Emine Irmak Sezer, Furkan Çamlıdere, Mehmet Can Balcı, Cemil Bozkurt, Engin Karabacakoğlu, Sedat Avcılar, Ayca Erdoğan, Arda Topal, Azize Bekar ve Furkan Akçam birinci oldu.


Yarışmada dereceye girenlerin ödülleri Vali Mehmet Ali Özkan, Belediye Başkanı Celal Köse, İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Yozgat Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Doğu Sezen ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Rasim Parlak tarafından takdim edildi. Ödül töreninde yarışmaya katılan en küçük iki sporcuya da madalya takdim edildi.

GÖRSELLER