TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Yozgat YDO Sorgun Çalıştayı’na Katıldı
2 Ekim 2014 Perşembe
30.09.2014

Yozgat Yatırım Destek Ofisi Uzmanları Sorgun’da düzenlenen Sorgun Yöresel Çalıştayı’na katılım sağladı. Sorgun Kaymakamlığı, Sorgun Belediye Başkanlığı ve Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen çalıştayın başkanlığını Dicle Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamdi TEMEL üstlendi.


Çalıştaya; Sorgun Kaymakamı Ali ARSLANTAŞ, Sorgun Belediye Başkan Vekili Murat GÜRBÜZ, Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir ARSLAN, Sorgun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Aktaş, STK temsilcileri ve bir çok akademisyen katılım sağladı.

Çalıştay’da; Eğitim-Kültür, Ekonomi-Kalkınma ve Toplumsal Hizmetler olmak üzere 3 ayrı masada atölye çalışması yapıldı. Ekonomi ve Kalkınma atölye çalışmasına katılım sağlayan Yozgat Yatırım Destek Ofisi Uzmanları bölgenin önceliklerinin belirlenmesi noktasında Ajans koordinasyonunda hazırlanan TR72 Bölge Planından faydalanılmasının önemi üzerinde durdu. Program masa moderatörlerinin atölye çalışması çıktılarını sunmaları ile sona erdi.