TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Yozgat Yatırım Destek Ofisinde ABUDYK Toplantısı
21 Kasım 2014 Cuma
20.11.2014

AB Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurulu’nun ilk toplantısı Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Yozgat Yatırım Destek Ofisi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.


Toplantıya, AB temas noktası ve komisyon başkanlığı görevini de yürüten Yozgat Vali Yardımcısı Gökhan İKİTEMUR ve Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Şahin KILIÇASLAN başta olmak üzere Yozgat Valiliği, Yozgat Belediyesi, Yozgat TSO, Bozok Üniversitesi, KOSGEB, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü, İŞKUR Yozgat İl Müdürlüğü, TKDK Yozgat İl Koordinatörlüğü ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı uzmanları katılım sağladı.




Toplantıda Yozgat ilinde şimdiye kadar hazırlanmış ve uygulanmış olan projeler ve Yozgat’ta geçmiş yıllarda faaliyette bulunan Valilik Proje Koordinasyon Merkezi’nin faaliyetleri değerlendirildi.



Komisyonun başlıca görevinin proje hazırlayan merkez ve kurumların destekler noktasında farkındalıklarının artırılmasıyla birlikte proje teklif çağrılarında bulunan kurumların birbirlerini destekleyici ve tamamlayıcı şekilde koordinasyonunun sağlanması olduğu belirtildi. Komisyon toplantısında, ilerleyen süreçte alt komisyona Yozgat adına proje üretimi noktasında bütünsel bir anlayışın hakim olması için İlçe Proje Merkezlerinin dahil edilmesi görüşü dile getirildi.

Alt komisyon üyeleri ve katılımcılar toplantıdan sonra gerçekleşen tanışma kokteylinde bir araya gelerek tanışma fırsatı buldular.