TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Yozgat İl Kalkınma Kurulu Toplantısı Yapıldı.
20 Haziran 2012 Çarşamba
Yozgat İli Kalkınma Kurulu Toplantısı 18.06.2012 tarihinde Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Genel Sekreteri Dr. H. Mustafa PALANCIOĞLU, Kalkınma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Reşit ÖZKANCA ve Kalkınma Kurulu Yozgat Üyelerinin katılımıyla Yozgat Grand Eser Otel’de gerçekleştirildi.



ORAN Genel Sekreteri Dr. H. Mustafa PALANCIOĞLU ve Kalkınma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Reşit ÖZKANCA’nın açılış konuşmalarının ardından, toplantı Ajansın 2012 yılı Doğrudan Faaliyet ve Teknik Destekleri Sunumu ile başladı. Kalkınma Kurulu’nun daha etkin bir şekilde çalışmasını sağlamak üzere yapılması gereken çalışmalar toplantının ana temasını teşkil etti. Bu bağlamda, Kurul Üyelerine daha önceden gönderilen proje fikirleri anketinin sonuçları açıklandı ve üyelerin görüşleri alındı.

 

4 Sektörel Çalışma Grubu’na yeni çalışma gruplarının da ekleneceği dile getirildi. Çalışma gruplarının gerçekleştireceği sektörel bazlı saha ve çalışma ziyaretleri ile ilgili örneklerden söz edildi. Bölgede tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi ile ilgili geniş katılımlı bir toplantı düzenlenmesi, bölgenin işadamlarını ve sanayicilerini bir araya getirme amaçlı bir organizasyon yapılması ele alınan diğer konulardı. Son olarak ise Prof. Dr. Reşit ÖZKANCA toplantının genel bir değerlendirmesini yaptı ve Yozgat İl Kalkınma Kurulu Toplantısı sona erdi.