TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Step to City Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi
24 Şubat 2015 Salı
24.02.2015

Kayseri’nin tarihi, kültürel ve turizm değerlerini bilişim teknolojileri kullanılarak yerli ve yabancı turistlere etkin bir şekilde tanıtmak amacıyla hazırlanan ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’nın 2014 yılı Doğrudan Faaliyet Destek Programı kapsamında destek verdiği “Step to City” Projesi’nin tanıtım toplantısında kent yöneticileri ve turizm sektörünün temsilcileri bir araya geldi. Tanıtım toplantısına Vali Orhan DÜZGÜN başta olmak üzere Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü İbrahim KULULAR, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, Erciyes A.Ş Genel Müdürü Murat Cahid CINGI, Ajans Genel Sekreter Vekili Fatih GAVGACI, turizm sektörü temsilcileri, seyahat acentaları yöneticileri ve 300’e yakın davetli katılım sağladı.

Toplantıda konuşan Vali DÜZGÜN, gelişen ve değişen ortamla birlikte “Step to Kayseri” projesini, şehrin tanıtımını etkin bir biçimde gerçekleştirmek ve bilgiye en kolay şekilde ulaşımı sağlamak amacıyla başlattıklarını hatırlatarak, ilk başta Türkçe ve İngilizce olmak üzere 2 dilde “Step to Kayseri” uygulamasının telefonlara indirilebileceğini kaydetti.

Kayseri Erciyes A.Ş. Genel Müdürü Murat Cahid CINGI ise Kayseri’nin ticaret ve sanayisi ile ün yaptığını ancak turizmin son zamanlarda yapılan çalışmalarla bu üne ortak olma çabasında olduğunu belirterek, “Step to City” projesinin de Kayseri’nin sahip olduğu değerlerin etkin bir şekilde tanıtımı noktasında dönüm noktası olduğunu dile getirdi.

Vali DÜZGÜN, “Step to City” Projesi’ne destek veren kişi ve kurumlara Teşekkür Belgesi vermesinin ardından toplantı sona erdi.