TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Sivas YDO’dan SİMFED Üyelerine Yatırım Ortamı Tanıtımı
21 Aralık 2015 Pazartesi
21.12.2015

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Sivas Yatırım Destek Ofisi, İstanbul’da faaliyet gösteren Sivas Merkez Dernekler Federasyonu üyeleri ile bir araya gelerek Sivas Yatırım Ortamı konusunda bilgi paylaşımında bulundu.

SİMFED’in İstanbul Sancaktepe’de bulunan dernek binasında gerçekleştirilen etkinliğe, Sivas’tan yaklaşık bir kuşak önce ayrılmış olup İstanbul’da kendi işlerini kuran 25 kadar girişimci katılım sağladı. Sivas YDO Koordinatörü Sinan DÜNDAR ve Sivas YDO Uzmanı Emrah ORAL tarafından gerçekleştirilen sunuma Sivas’ta yatırım düşüncesi olan hemşerilerin hangi alanlarda yatırım fırsatı yakalayabileceklerine ve bu yatırımlar için hangi mali desteklerden yararlanabileceklerine dair bilgiler aktarıldı.

Tarım-hayvancılık sektöründen madenciliğe, imalat sanayiinden hizmet yatırımlarına kadar geniş bir alanda var olan yatırım fırsatlarının değerlendirildiği ve interaktif bir yaklaşımla gerçekleştirilen etkinlik, Sivas yatırım imkânları açısından farkındalık yaratmamız konusunda SİMFED üyeleri tarafından gerçekleştirilen teşekkür konuşmaları ile sona erdi.