TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Sivas YDO’dan Kelkit Vadisine Ziyaret
9 Şubat 2016 Salı
09.02.2016

Sivas Yatırım Destek Ofisi Uzmanları Yunus Emre ŞEKER ve Emrah ORAL Kelkit vadisinde bulunan Koyulhisar ve Suşehri ilçelerini ziyaret etti.

Koyulhisar Kaymakamı Mustafa GÜNGÖR’ a yapılan ziyarette ilçedeki sorunlar, ihtiyaçlar ve yatırım ihtiyaçları üzerine toplantı yapıldı.

GÜNGÖR; Koyulhisar’ın küçük ilçelerle aynı kaderi paylaşmasına rağmen ilçedeki ticari canlılık, turizm potansiyeli ve özgüven nedeniyle geleceğe dair umutlu olduklarını belirtti. İçedeki en önemli problemin eriyen nüfus olduğunu belirten GÜNGÖR, İstanbul ve yurtdışındaki Koyulhisarlılar nedeniyle Ajansın yürüteceği lobicilik faaliyetlerinden memnun olduklarını ve yapılacak yatırım ve çalışmalarla Koyulhisar’ın ekonomik anlamda daha iyi bir konuma geleceğini ifade etti. Ajans destekleri ve yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında bilgi veren YDO uzmanları, proje yazma kültürünün gelişmesi için ajansın dezavantajlı ilçelere destek vereceğini belirttiler.
 
İlçe Belediye başkanı Osman EPSİLELİ ile yapılan görüşmede ise İlçenin ihtiyaçları ve Ajans’ın destekleri hakkında görüşüldü.

Suşehri’nde Kaymakamlık proje sorumlusu SYV Müdürü Tevfik COŞKUN ile görüşen uzmanlar, Ajans destekleri hakkında bilgilendirme yaptılar.