TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Sivas İŞGEM Projesi Bileşenlerinin İlerleme Toplantıları Ankara’da gerçekleşti
12 Aralık 2016 Pazartesi
 12.12.2016

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’nın uygulayıcısı olduğu ve 7.2 milyon Euro tutarındaki Sivas İŞGEM Projesi’nin İnşaat ve Teknik Yardım Bileşenlerinin İlerleme Toplantılar 8-9 Aralık 2016 tarihlerinde Ankara’da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda gerçekleştirildi.

8 Aralık 2016 tarihindeki Teknik Yardım Bileşeni İlerleme Toplantısı’na Bakanlık temsilcisi Umut Kerim SAĞLAM, Teknik Yardımdan sorumlu konsorsiyum üyeleri ile kalkınma ajansı adına Sivas YDO Uzmanları Emrah ORAL ve Yunus Emre ŞEKER katılım sağladı. Toplantıda revize edilmiş başlangıç raporu, değer zinciri analizi, yürütme kurulu toplantısı ve kısa süreli uzmanların çalışma şekli görüşüldü.

9 Aralık 2016 tarihindeki İnşaat Bileşeni İlerleme Toplantısı’na Bakanlık temsilcisi Umut Kerim SAĞLAM, yüklenici firma temsilcileri, müşavir firma temsilcileri ve kalkınma ajansı uzmanları katılım sağladı. Toplantıda Sivas İŞGEM’in İnşaatına dair teknik konular görüşüldü.

Sivas İŞGEM Projesi’nin dört bileşeninden üçü olan İnşaat, Müşavirlik ve Teknik Yardım Bileşenleri Temmuz 2016’dan bu yana ORAN Kalkınma Ajansı koordinasyonunda yürütülmektedir.