TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı 2012 Yılı Teknik Destek Programı Kapsamında Yozgat Belediyesi’ne Performans Programı Hazırlama, Performans Esaslı Bütçeleme ve Harcama Eğitimi Verildi
11 Eylül 2012 Salı

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından yürütülmekte olan 2012 yılı Teknik Destek Programına başvurular devam ediyor. Ajans tarafından yürütülmekte olan programa 1. ve 2. dönemde toplam 19 destek başvurusunda bulunuldu. 1. dönem başvurularından 8 destek talebi Ajans tarafından desteklenmeye uygun değerlendirilerek ilgili kurumlara teknik destekler verildi. 2. dönem başvurularının ise değerlendirme süreci devam ediyor.

2012 Yılı Teknik Destek Programı 1. Dönem başvuruları kapsamında teknik destek talebi Ajans tarafından başarılı bulunan Yozgat Belediyesi’nin ilgili yaklaşık 20 personeline 27.08-07.09.2012 tarihleri arasında 8 gün süreyle “Performans Programı Hazırlama, Performans Esaslı Bütçeleme ve Harcama Eğitimi” verildi. Eğitim sonunda düzenlenen kapanış toplantısında katılımcılara katılım sertifikaları dağıtıldı.

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 2012 Yılı Teknik Destek Programına başvuruların yılsonuna kadar açık kalması planlanıyor. Söz konusu programa kamu kurumları ve STK’lar başta olmak üzere kar amacı gütmeyen kurumlar başvuruda bulunarak Ajanstan destek talebinde bulunabilirler. Programla ilgili detaylı bilgi ve program başvuru formuna Ajans internet sitesinden (www.oran.org.tr) erişilebilmektedir.